Výrobce

Tradiční pivovar v Rakovníku vaří všechna svá piva klasickou technologií dvourmutovým způsobem, kdy pivo kvasí v otevřených kádích a leží 40-60 dnů v horizontálních ležáckých tancích. Používá k výrobě piva české a výhradně ty nejkvalitnější suroviny.

Popis činnosti společnosti

Tradiční pivovar v Rakovníku používá k výrobě piva české a výhradně ty nejkvalitnější suroviny, tedy české slady, žatecký chmel a vodu z vlastních hlubinných studní. Pivovar dostal v posledních letech pro svá piva řadu ocenění v prestižních českých i mezinárodních soutěžích a odborných degustacích. Posiluje svoji pozici na českém trhu a zároveň rozšiřuje export svých produktů do celého světa. Má právo označovat své produkty Chráněným zeměpisným označením České pivo.

IČO: 26474638 Rok založení: 1454 Počet zaměstnanců: 51 - 250

Produkty/služby

  • Výroba piva tradičním českým způsobem vlastních značek Bakalář, Černovar a Pražačka. Piva výčepní, ležáky i speciální. Světlá, polotmavá i tmavá. Dodávky v sudech vratných i jednorázových, lahvích a plechovkách.

Kontaktní informace

Havlíčkova 69, Rakovník, 26901, Česká Republika

Geografické zájmy

Zájmová teritoria:

  • Afrika
  • Amerika
  • Austrálie
  • Evropa a centrální Asie
  • Evropská Unie

Zastoupení v zahraničí:

  • Slovenská republika

Země vývozu:

  • Austrálie
  • Bulharsko
  • Čína
  • Estonsko
  • Francie
  • Izrael
  • Korea (jižní)
  • Litva
  • Lotyšsko
  • Maďarsko
  • Moldavsko
  • Německo
  • Rusko
  • Slovenská republika
  • Švédsko
  • Ukrajina

Oborové zařazení

  • Potravinářský průmysl

Kontaktní osoby

Ladislav Klimeš ředitel exportního oddělení

Fotogalerie